Goran Antić: 065/85-35-506 

Vesti

Vesti (40)

25 Aug

Dragi moji,

Kako je u današnje vreme prava avantura kupiti plac bilo gde pa i na Staroj planini i kako ta avantura može da se poredi sa skokom iz aviona sa 3.000m iz uz pomoć instruktora, došao sam na ideju da te dve stvari spojim u jednu veliku avanturu...
Zbog toga, počev od 1.septembra 2013. U saradnji sa Padobranstvo Paraćin, svako ko investira u plac na Staroj planini, dobija mogućnost besplatnog skoka sa 3.000m!
Jer ipak, ne može svako da skoči, isto kao što i ne može svako da investira u Staru planinu... Postoje samo odabrani, a onda i svi ostali!

Budite odabrani!
Stara planina placevi team

Read more...
19 Jun

Dragi moji,

Rekoh da Vam ukratko ispričam novosti sa Stare planine. Prvi od tri tendera za izgradnju smeštajnih kapaciteta je u toku. Poenta je da će do kraja godine biti tri tendera na kojima će biti ponuđene lokacije za 10 hotela i 20 mini-apartmana (do 400m2). J.P. Stara planina će biti suvlasnik tih hotela sa minimum 15% vlasništva.

Takođe će u međuvremenu da se priprema dokumentacija i sve potrebne dozvole za izgradnju sportsko-rekreativnog centra na oko 6.000m2 sa spoljnim terenima, kao i jedan multi objekat koji će se sastojati iz kafića, restorana i butika. Sportski centar će biti izgrađen pored budućeg parkinga (koji se trenutno pravi), dok će multi objekat biti preko puta gondole a pored Falkeinštajner-ovog hotela (gde je bio divlji parking).

Svi ovi objekti će se graditi tokom sledeće godine, jer je potrebno da se završe tenderi, zatim da se odrade glavni projekti tih objekata i da se onda pribave adekvatne građevinske dozvole.

Uporedo sa ovim radovima, Skijališta Srbije bi trebalo da uđu u investiranje nekih ski liftova, ali ne bih sada da licitiram oko detalja jer i oni sami ne znaju. Prvobitno je bila planirana jedna žičara ove godine i dve žičare sledeće godine, ali su sada to nešto promenili.

Znači, za nekih 18 meseci će Stara planina biti veoma osvežena novim sadržajima i ponudom smeštaja, a do tada će i prilazni put biti sređen.

 

Nekretnine i placevi na Staroj planini će imati veliki skok vrednosti (apresijaciju) u narednom periodu, što većina nekretnina u Evropi pa i svetu neće imati tu privilegiju jer na tržištima širom sveta trenutno vlada depresijacija tj. pad vrednosti nekretnina.

Zato, investirajte na Staru planinu...

Srdačan pozdrav,

planina.net

 

Read more...
14 Feb

Dragi moji investitori,

Željom i voljom entuzijasta sa prostora Stare planine, a pre svega moga prijatelja Ivice, pre neki dan je pokrenut novi portal o Staroj planini sa svim mogućim informacijama o dešavanjima na planini i sa dnevnim osvežavanjem informacija i slika na ovom portalu... www.staraplanina-babinzub.info !

Želim Vam srećan početak rada i puno uspeha...

Veliki pozdrav,

Stara planina - placevi team

Read more...
07 Feb

Dragi moji investitori,

Verovatno se neko od Vas i pita zašto me nema na sopstvenom sajtu skoro dva meseca?

Read more...
11 Dec

Dragi moji investitori,

Za par dana počinje i skijanje na Staroj planini... Preko FB na grupi Prva srpska gondola http://www.facebook.com/#!/groups/305998042780037/ možete pratiti najsvežije izveštaje sa Stare planine. Moj prijatelj Ivica Anđelković je administrator grupe. Priključite se i Vi i budite deo ove naše zajedničke priče...

Stara planina placevi team

Read more...
27 Nov

Dragi moji investitori,

U blizini gondole je postavljena ski traka za mališane koja se ranije nalazila na Markovoj livadi. Na taj način je počela realizacija ski dečjeg parka na Jabučkom Ravništu. Tek da podsetimo da na 30m od te trake, mi imamo plac od 4 ara koji se nalazi u vikend naselju. Cena po aru je 3.000e.

Za više informacija, pošaljite nam email ili nas pozovite na 065/85 35 506.

Stara planina placevi team

Read more...
18 Nov

Poštovani investitori,

Želim da Vas obavestim da smo prodali još 2 parcele na Staroj planini, od kojih se obe nalaze na Orlovom kamenu. Sve je više investitora koji se odlučuju da nam ukažu poverenje.

Budite jedan od njih...

S' poštovanjem,

Stara planina placevi team

Read more...
08 Nov

Dragi moji,

Pre par nedelja sam rekao da se očekuje dosta novina ali da treba da sačekamo da izađu zvanične informacije. E pa, informacije su izašle:

Read more...
07 Nov

Dragi moji investitori,

U nekoliko navrata sam pominjao razne vrste konverzije zemljišta koje su bile u privatnom vlasništvu.

Read more...
27 Oct

Dragi moji,

Radovi na Staroj planini odmiču ogromnim koracima. Radi se na sve strane, od baznih stanica mob.telefonije, preko dalekovoda, veštačkog osnežavanja, projektovanja novih trasa puteva, izgradnje prilaznih puteva, kao i parkinga... Sve u svemu, iz dana u dan se vidi kvalitetan napredak koji je ovoj planini tako hvalio prethodnih godina. Pre par dana je osvanula i informacija da je hotel Stara planina dobio projekat od Ministarstva Ekonomije od nekih 10 miliona dinara za podizanje kvaliteta usluga. Mnogo toga tek treba da usledi, ali da ne brzamo, već je bolje da sačekamo sa javnim i zvaničnim informacijama.

Veliki pozdrav,

Stara planina - placevi team

Read more...
2012 || HostFate.com

Prijava or Registruj

LOG IN

Registruj

Registracija korisnika
or Cancel